Welkom op de augias website!

IT services

Bij IT services worden de dagdagelijkse IT taken ondersteund. Dit zowel voor de installatie als configuratie van pc’s, servers, software en netwerken.  Het bijhouden van netwerkgegevens en het verhelpen van problemen behoren ook tot onze taken. Aldus kunnen we onze IT service onderverdelen in volgende categorieën:


IT support

Heeft u een vraag over uw hardware, software, een mail probleem … dan kan u terecht op de augias helpdesk.  Wij helpen u graag verder zodat u snel terug aan het werk kan.  Er zijn 3 verschillende support contracten.  Meer informatie over de verschillende formules vind u op onze support pagina. Indien u over een van de contactformules beschikt kan u een ticket openen door uw vraag te sturen naar support@augias.be.


hardware / software

Hiervoor werkt Augias samen met verschillende distributeurs om u de meest vertrouwde en up to date merken te leveren.


licentie beheer

Augias biedt u een Licence Desk, waar wij klaar staan om u te ondersteunen bij de aanschaf van software licenties. Onze specialisten kennen alle "ins and outs" van de licentieprogramma's en helpen u bij de aanschaf van uw licenties.  Door onze kennis van licentieprogramma's zorgen wij ervoor dat wij u de beste oplossing bieden. Wij houden u op de hoogte van wijzigingen in de licentieprogramma's, nieuwe versies, nieuwe softwareproducten en andere handige wetenswaardigheden.


toners

Augias kan u toners leveren van alle merken. Onder meer canon, brother, hp, epson, konica minola, xerox, …


meraki wireless

De meraki wireless acces points zijn volledig te beheren via de meraki cloud controller.  Je betaald een vaste prijs voor het wifi toestel, de cloud controller en hardware garantie.  Een gratis test toestel kan aangevraagd worden. Meer informatie vind je hier.

 

Indien u vragen heeft kan u via deze link meer informatie aanvragen!